lees de blog

Gezinsshoot Soesterduinen

Gezin

Blog

Intieme gezinsknuffel

Af en toe heb je een shoot waarbij alles klopt! Deze gezinsshoot met Malon en haar Sue en Daniel klopte helemaal. De shoot had Malon gekregen van een vriendin van haar. Een super lief cadeau.

Toen Malon contact met mij opnam dat ze deze shoot van een vriendin van haar had gekregen werd ik helemaal enthousiast. Malon had er ontzettend veel zin in om met haar vriend Daniel en dochter Sue op de foto te gaan. We hadden de shoot ingepland maar werd regelmatig verzet vanwege Corona en slecht weer. Uiteindelijk vonden we een dag waarbij het droog was. Nog wel wat grijze bewolking maar dat mocht de pret niet drukken.

We hadden afgesproken in de Soesterduinen wat een waanzinnige locatie is. Lieve Sue had helemaal geen moeite met de camera of met mij maar des te meer met het zand. Ze wilde absoluut geen zand aanraken want dan zette zij het op een huilen. Ondanks de bewolking was het heerlijk weer en hebben we samen een hele gezellige ochtend gehad. Tijdens een gezinsshoot vind ik het ook heel leuk om aandacht te hebben voor papa en mama samen. Het voordeel was dat Sue even op een kleedje kon zitten en haar krentenbol kon eten want ze durfde toch het zand niet op!

Toen ik de shoot had opgeleverd kreeg ik ook nog zulke lieve woorden van Malon! Dat maakt me zo gelukkig als fotograaf wanneer een gezin zo blij is met de foto’s.

 

Gezinnetje speelt op het zand

Meisje laat dennenappel zien

Intieme gezinsfoto

 

Baby knuffelt moeder

Meisje wilt camera pakken

Moeder en dochter knuffelen

Moeder speelt met dochterPapa en dochtertje samenPapa en dochtertje samen

 

Papa geeft dochter kusjePapa knuffelt met dochterGezinnetje poseert samen

Gezinnetje op het strandMoeder danst met dochterMan en vrouw knuffelenMan en vrouw poseren samenLiefdevolle familiefotoGezinposeert in SoesterduinenGezin wandeltHandje dochter op schouder vaderMama en dochter spelenMeisje eet krentenbolVader en dochtertje knuffelen

Gezinnetje poseert

 

Neem contact op

Knuffelen met je gezin, de verliefde blik van je partner, het eerste lachje van jullie kindje, zwanger zijn ... als fotograaf leg ik graag jouw geluksmomenten vast om ze te vereeuwigen! Neem vrijblijvend contact met me op.

Het leven zit vol geluksmomenten

Get in touch

Volg mijn verhaal

@hadassahfotografeert

Hi! Ik ben Hadassah en als portretfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Leiden vang ik jouw geluksmomenten van nu. We drukken de pauzeknop in om even stil te staan bij al het moois in jouw leven!

Sluit menu