Ontdek de mogelijkheden

Jullie zijn op weg naar het volgende avontuur en als bruidsfotograaf leg ik met liefde en aandacht jullie bruiloft vast  in Nederland of in het buitenland. Van het aantrekken van de schoenen en het goed doen van de das, tot aan de eerste blik. Van de geloftes en het ja-woord, tot aan het feest.

Ik ben er om jullie complete bruiloft in beeld te vangen, zodat geen één moment verloren gaat en jullie deze dag opnieuw kunnen blijven beleven.

Met liefde en aandacht leg ik jullie bijzondere dag vast

Bruiloft fotografie

Vraag brochure aan

Een mini-fotoalbum om van jullie bruiloft een tastbare herinnering te maken voor altijd.

Vóór de bruiloft doen we een verlovingsshoot. Zo leren we elkaar al beter kennen en hebben jullie alvast mooie foto’s, bijvoorbeeld voor de trouwkaart.

Jullie ontvangen minimaal 300 hoge resolutie foto’s via een persoonlijke online fotogalerij.

Binnen 1 week na de bruiloft deel ik een uitgebreide preview.

Ik ben minimaal 6 aaneengesloten uren aanwezig om jullie bruiloft vast te leggen.

Een loveshoot tijdens de bruiloft als momentje voor jullie samen.

Van tevoren maken we vrijblijvend even kennis om zeker te weten of ik de juiste fotograaf ben voor jullie bruiloft.

Elke bruiloft is anders en daarom bied ik als bruidsfotograaf verschillende mogelijkheden aan. Wat jullie kunnen verwachten:

Vanaf 1950,-

Bruiloft fotografie

What to expect

Portfolio bruiloft fotografie

- Anke

We kozen Hadassah vanwege haar fotostijl: vrolijke foto's met mooie heldere kleuren. Die heeft ze geleverd! We hebben altijd erg prettig met Hadassah gewerkt, haar communicatie is helder en tijdig, tijdens de fotoshoots is ze lekker no-nonsense, en de foto's die ze maakt zijn prachtig. Precies wat we wilden voor onze trouwerij en verlovingsshoot!

Precies wat we wilden voor onze trouwerij en verlovingsshoot!

- Judith

Hadassah stopt zo veel liefde en tijd in het fotograferen en nabewerken. Ze heeft oog voor ieder detail en stelt je echt op je gemak voor de lens. Ik heb dankzij Hadassah een vereeuwigde herinnering van het mooiste moment van mijn leven, waarvoor nogmaals dank!

Ik heb dankzij Hadassah een vereeuwigde herinnering van het mooiste moment van mijn leven

- Shannon

Vanaf het begin voelde Hadassah goed aan wat paste bij onze trouwdag. Wij wilden een gezellig, ontspannen en kleurrijk feest, midden in Leiden. Hadassah dacht met ons mee over alle opties en mogelijkheden. Wij kijken terug op een prachtige dag en Hadassah heeft die voor ons weten te vangen met haar camera!

Wij kijken terug op een prachtige dag en Hadassah heeft die voor ons weten te vangen met haar camera!

- Miriam

Op onze grote dag kwam Hadassah op tijd en stelde mij maar ook mijn partner op ons gemak. Tijdens de bruiloft ging ze op in de menigte en merkte je haast niet dat ze er was. Tijdens de shoot was het lekker ontspannen en gaf ze op een fijne manier tips hoe we moesten staan. In 1 woord GE-WEL-DIG! Hadassah is echt een top meid. Voor een ieder die twijfelt, zouden wij zeggen: “Niet twijfelen, Hadassah legt je mooiste herinnering vast voor het leven!”

Niet twijfelen, Hadassah legt je mooiste herinnering vast voor het leven!

Vraag brochure aan

De bruiloft zit erop en het nagenieten kan beginnen! Binnen 1 week deel ik een uitgebreide preview via een persoonlijke online fotogalerij, zodat jullie direct de foto’s kunnen downloaden en delen met anderen.

Binnen 8 weken ontvangen jullie de complete galerij (minimaal 300 foto’s bij 6 uur bruiloft fotografie).  Ik maak foto’s in kleur, maar door mijn liefde voor zwart-witfotografie stuur ik een mix. Jullie ontvangen alle foto’s online, maar het is ook leuk om door de bruiloft heen te kunnen bladeren. Daarom kunnen jullie kiezen voor een groot, luxe fotoalbum of een standaard, mini fotoalbum.

4. Oplevering


Ik fotografeer minimaal 6 aaneengesloten uren, zodat ik de hele bruiloft kan vangen. Natuurlijk is de ceremonie en de borrel waardevol om vast te leggen, maar alles eromheen ook. Denk aan het ’s ochtends klaarmaken voor deze bijzondere dag. Je voelt je een beetje zenuwachtig, maar gelukkig zijn je vrienden en ouders er om je gerust te stellen. Of bijvoorbeeld de arm van je partner om je heen na afloop. Door dit soort momenten vast te leggen, wordt het verhaal compleet.

Tijdens de bruiloft doen we ook een loveshoot. Dit is een fotoshoot voor jullie tweeën voor of na de ceremonie om even stil te staan bij jullie liefde en geluk. Want het is natuurlijk gezellig met alle bruiloftsgasten om jullie heen, maar het gaat om jullie.

3. Tijdens de bruiloft

Tijdens het plannen van een bruiloft komt er veel op jullie af. Daarom geef ik jullie een paar dagen de tijd om een keuze te maken, zodat jullie zeker weten dat ik de juiste fotograaf ben voor jullie bruiloft!

Vóór de bruiloft plannen we de verlovingsshoot, zodat we elkaar al wat beter leren kennen en jullie alvast mooie foto’s hebben van jullie samen. Deze foto’s kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken voor de trouwkaart of -website.

Ongeveer anderhalve maand voor jullie bruiloft hebben we opnieuw contact. Ik stuur jullie een uitgebreide vragenlijst toe om een goed beeld te krijgen van jullie trouwdag, zodat ik precies weet op welk moment ik waar moet zijn. Denk aan het draaiboek, het aantal gasten en de locatie. We plannen een nieuw gesprek om de bruiloft door te nemen en ik hoor natuurlijk ook graag welke momenten voor jullie belangrijk zijn om te vangen.

Om jullie trouwdatum vast te leggen in mijn agenda, vraag ik een aanbetaling van 250,-. Uiterlijk 1 dag vóór de bruiloft dient de volledige betaling binnen te zijn.

2. Voorbereiding

Neem contact op

Hebben jullie interesse in mijn bruiloft fotografie? Super! Vul onderstaand contactformulier in om de brochure te ontvangen en om even kennis te maken. Dit kan online of in Leiden. 

Tijdens het kennismakingsgesprek hoor ik graag meer over jullie: wie zijn jullie? Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Hoe ziet jullie bruiloft eruit? Waar gaan jullie trouwen? Als bruidsfotograaf leg ik bruiloften in het binnenland én buitenland vast!

Ook vertel ik wat meer over mezelf en laat ik voorbeelden zien van eerdere bruiloften die ik heb mogen vastleggen. Spreken we in Leiden af? Dan neem ik een trouwalbum mee, zodat jullie direct een goed beeld krijgen van hoe het eruit kan komen te zien.

1. Aanvraag & kennismaking

meer over mij

Jullie hebben tot in het kleinste detail de bruiloft gepland, zodat alles klopt en het een totaalbeleving wordt. Er zit zo veel liefde in en als bruidsfotograaf leg ik dit graag voor jullie vast. Ik fotografeer met aandacht en doordat ik onopvallend aanwezig ben kan ik elk geluksmoment op een pure en ongedwongen manier vangen, zodat de emotie voelbaar blijft. 

Elke bruiloft is anders en daarom lever ik geen standaardfoto’s op. Ik leg jullie verhaal vast, zoals het is en zoals jullie zijn, want dat maakt het speciaal!

Ik ben Hadassah, jullie bruidsfotograaf

Hi,

Vraag brochure aan

Bericht:

Trouwlocatie:

Trouwdatum:

Telefoonnummer:*

e-mailadres:*

Namen:*

En als bruidsfotograaf leg ik dit graag voor jullie vast, zodat jullie alle ruimte hebben om de dag in jullie op te nemen. Nu, later, voor altijd!

Vul onderstaand contactformulier in om de brochure te ontvangen en als jullie enthousiast zijn, plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Download de brochure

Gelukt! Download hier de brochure:

Alles wat jullie van tevoren zorgvuldig hebben bedacht en uitgezocht, komt bij elkaar op de bruiloft

Volg mijn verhaal

@hadassahfotografeert

Hi! Ik ben Hadassah en als portretfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Leiden vang ik jouw geluksmomenten van nu. We drukken de pauzeknop in om even stil te staan bij al het moois in jouw leven!

Sluit menu