Verzend formulier

Bericht:

Hoe heb je mij gevonden?:

Telefoonnummer:

E-mailadres:*

Naam:*

Contactformulier

Liefs, Hadassah

Je bericht werd succesvol verzonden!

Ik probeer je berichtje zo snel mogelijk te beantwoorden. Je hoort van me!

Boek Jouw fotoshoot

Wil je even kennismaken en/of heb je een andere vraag? Vul onderstaand contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Let op: dit formulier is niet geschikt om een fotoshoot te boeken. Klik daarvoor op onderstaande knop!

Stuur me vrijblijvend een berichtje

Contact

Wat je met liefde plant, raakt nooit uitgebloeid

Veelgestelde vragen

Ik kom zelf uit de regio Leiden, maar ik ben werkzaam in heel Nederland en ver
daarbuiten.

Ik reis graag mee wanneer je plannen hebt om bijvoorbeeld in Italië, Schotland of
Spanje te trouwen of te shooten.

Je kunt eenvoudig een fotoshoot boeken via de boekingspagina. Selecteer de shoot die je wilt boeken en prik meteen jouw datum voor de shootdatum of het kennismakingsgesprek (in het geval van een portret- of boudoirshoot).

Wil je me inhuren als bruidsfotograaf? Neem dan een kijkje op deze pagina. 

De shoot kan eigenlijk overal plaatsvinden! We maken samen een plan. Is jouw favoriete plek de duinen? Dan gaan we lekker daarheen. Shoot je liever in een mooie daglichtstudio of in een hotel? Ook dat is mogelijk!

We wonen in Nederland en het weer kan natuurlijk elke vijf minuten veranderen. Bij bewolking gaat de fotoshoot gewoon door, maar als het echt slecht weer is verplaatsen we de fotoshoot naar een andere dag of gaan we samen op zoek naar een mooie binnenlocatie. Dit gebeurt altijd in overleg! 

De foto's ontvang je binnen vier weken na de fotoshoot. Je krijgt een mail met een link naar jouw persoonlijke online fotogalerij en hier kun je jouw foto’s direct downloaden.

De betaling dient uiterlijk de dag vóór de fotoshoot binnen te zijn.  


Jazeker! Ik heb mooie cadeaubonnen helemaal in de Hadassah Fotografeert stijl. Je kunt zelf een bedrag naar keuze erop zetten. Neem contact op om je cadeaubon te bestellen!

Volg mijn verhaal

@hadassahfotografeert

Hi! Ik ben Hadassah en als portretfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Leiden vang ik jouw geluksmomenten van nu. We drukken de pauzeknop in om even stil te staan bij al het moois in jouw leven!

Sluit menu