Kies jouw fotoshoot

We leven in een gehaaste wereld. We willen vaak meer en alles moet snel, waardoor we voorbijgaan aan de momenten van nu. Dat is zo jammer, want het meest waardevolle in ons leven is tijd. Tijd voor jezelf en voor elkaar, even stilstaan bij wat er nu is en wat je nu hebt.

Als bruidsfotograaf en portretfotograaf geef ik jou de mogelijkheid om de pauzeknop in te drukken en je mooiste momenten vast te leggen.

Boek jouw fotoshoot

Gezin fotoshoot

Zwangerschap & newborn

Portret & boudoir

Klik op de fotoshoot die je wilt boeken:

Boek jouw gezin fotoshoot snel en makkelijk door direct een datum te prikken in mijn agenda. 

Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur me een berichtje.

Boek jouw fotoshoot met het gezin

Boek jouw fotoshoot snel en makkelijk door direct een datum te prikken in mijn agenda. Wil jij een zwangerschap fotoshoot en een newbornshoot boeken? Geef dan de datum door voor de zwangerschap fotoshoot en dan plannen we de newbornshoot op een later moment.

Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur me een berichtje.

Boek jouw zwangerschap fotoshoot en/of newbornshoot 

Voor een portret- en boudoir shoot vind ik het altijd fijn om kort even met elkaar kennis te maken. Op deze manier kunnen we alvast bespreken wat jij graag uit de shoot wilt halen en kun je alvast onzekerheden met mij bespreken zodat we tijdens de shoot de mooiste versie van jou kunnen neerzetten.


Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur me een berichtje.

Plan jouw kennismaking voor een portret- of boudoir fotoshoot

Wat je met liefde plant, raakt nooit uitgebloeid

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met alle foto’s. Ik bewerk de foto’s met liefde en zorgvuldigheid na voor het mooiste resultaat.

Binnen 4 weken ontvang je de foto’s via een persoonlijke online fotogalerij waar je de foto’s direct kan delen en downloaden. Ik lever zowel kleurenfoto’s als zwart-witfoto’s op voor een totaalbeleving.

Heb je gekozen voor het basispakket en wil je toch meer foto’s? Je kan meer foto’s uitkiezen tegen een meerprijs.


3. Na de fotoshoot


Een fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur, maar ik neem altijd de tijd. Ik beweeg met je mee en ik schenk je de ruimte om jezelf te zijn. Zijn er ook kinderen aanwezig en willen ze even niet op de foto? Dan is dat helemaal prima. Vind je een fotoshoot spannend? Ik help je op weg met tips tussendoor.

Voor mij is het belangrijk dat je het naar je zin hebt en geniet! 


2. De fotoshoot 

Voor de fotoshoot stuur ik een vragenlijst om jullie beter te leren kennen. Ook ontvangen jullie een brochure en stijlgids met meer informatie.

Heb je een vraag? Stuur me gerust een berichtje!

1. Je hebt een shoot geboekt: wat nu?

Volg mijn verhaal

@hadassahfotografeert

Hi! Ik ben Hadassah en als portretfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Leiden vang ik jouw geluksmomenten van nu. We drukken de pauzeknop in om even stil te staan bij al het moois in jouw leven!

Sluit menu