Als kind vond ik het al leuk om alles vast te leggen: huisdieren, bloemen, vrienden, familie. Iedereen moest het ontgelden. Ook kon ik altijd al genieten van het bekijken van oude foto’s en fotoalbums. Mijn ouders en opa en oma vertelden allerlei verhalen over hun leven vroeger, maar de beelden maken het tastbaar. Je ziet hoe iemand echt is en je voelt de emotie, waardoor de verhalen veel meer tot leven komen.

Als bruidsfotograaf en portretfotograaf wil ik verhalen vangen, zodat ze voor altijd bewaard blijven. Ik plant met liefde een herinnering om ervoor te zorgen dat het moment nooit raakt uitgebloeid en jij het opnieuw kunt blijven beleven.

Beelden maken de herinnering tastbaar

Ik vind het zo mooi dat ik als fotograaf de geluksmomenten van anderen mag vastleggen.

Het vieren van de liefde tijdens jullie bruiloft, hoe trots je bent op je mooie, zwangere buik, de liefde voor je gezin, jou steeds zelfverzekerder zien worden tijdens een boudoir fotoshoot ... het leven zit vol met mooie momenten, alleen we staan er niet altijd bij stil en dat vind ik jammer. Daarom leg ik ze graag voor je vast!

Hi, mijn naam is Hadassah!

Over

Ook al was ik in mijn kinderjaren al bezig met wegwerpcamera’s en dozen vol foto’s, ik ben niet direct aan de slag gegaan als fotograaf. Ik ging studeren (en wonen) in Leiden en in die periode heb ik mijn camera amper aangeraakt. 

Na mijn studie werkte ik in de kinder- en jeugdpsychiatrie en dit vond ik heel mooi en dankbaar werk, maar ik merkte dat ik behoefte had aan iets anders. Aan iets luchtigers. Op dat moment pakte ik weer mijn camera en begon ik met dierenfotografie, maar ik miste de diepgang. Ik besloot een workshop te volgen om baby’s te fotograferen. Dit vond ik zo tof om te doen en al gauw kreeg ik van mijn neef de vraag of ik zijn bruiloft wilde fotograferen. Met gezonde spanning heb ik dit gedaan en toen wist ik het: dit is het! Wat ik zo leuk vind aan bruiloft fotografie en fotoshoots is dat het altijd anders loopt dan je van tevoren denkt, waardoor geen dag hetzelfde is!

Mijn verhaal

Ontdek mijn aanbod

Warme en natuurlijke fotografie om jouw kleurrijke leven te vangen zoals het is. Daarom fotografeer ik in kleur; om de emotie en connectie nóg meer te vangen maak ik ook zwart-witfoto’s. Ik fotografeer vanuit een liefdevolle benadering en geef jou de ruimte om jezelf te zijn, zodat ik jou op een kwetsbare, pure en krachtige manier kan vastleggen.

Ik sta voor ...

Launching soon

Ik hou ervan om anderen te helpen, zodat ze verder kunnen. Helpen een bepaald besluit te nemen, op weg te helpen bij een bepaalde stap, helpen door te sparren. Want ondernemen kan best spannend en/of alleen voelen en daarom bied ik binnenkort mentorsessies aan aan ondernemers.

Ik binnenkort ook mentor ben voor ondernemers?

Wist je dat...

plant ik een boom bij Trees for All 

Voor elk fotoalbum dat ik maak...

Herfst en winter

Favoriete seizoenen

het gevoel van zand tussen mijn tenen, zoute wind door mijn haren en het
geluid van de zee in mijn oren.

Ik ben verliefd op...

Zeeland, maar ik woon nu in Leiden met mijn man Sjoerd, ons zoontje Joa en onze eigen huiself Dobby in de vorm van een konijn.

Ik kom uit...

Fun facts about me

Stuur een berichtje

Ik vind het leuk om je te leren kennen en jouw verhaal te horen. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is jouw verhaal?

Volg mijn verhaal

@hadassahfotografeert

Hi! Ik ben Hadassah en als portretfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Leiden vang ik jouw geluksmomenten van nu. We drukken de pauzeknop in om even stil te staan bij al het moois in jouw leven!

Sluit menu