Meer informatie

De connectie tussen moeder en kind is al voelbaar en zichtbaar tijdens de zwangerschap. Je lichaam verandert, je voelt je baby schoppen en je voelt je verbonden met dit nieuwe leven. 

Tijdens een zwangerschap fotoshoot vieren we de kracht van moeders en onze prachtige lichamen, want hoe bijzonder is het dat je een kindje mag en kan dragen?! Ik leg jou en je zwangere buik op een kwetsbare, pure en creatieve manier vast, zodat jouw oerkracht mooi naar voren komt en jij persoonlijke foto’s krijgt. Natuurlijk is je partner welkom, maar ik maak ook foto’s van jou alleen.

Met optie tot newborn fotoshoot

Zwangerschap fotoshoot

Boek jouw fotoshoot

Inclusief reiskosten.

Vóór de fotoshoot ontvang je een stijlgids met kleding- en kleurtips.

Je krijgt een linnen fotoalbum van 15x15 cm t.w.v. 75,-. Voor elk fotoalbum plant ik een boom bij Trees for All.


Binnen 4 weken ontvang je alle hoge resolutie foto’s (minimaal 40) via een persoonlijke online fotogalerij.

De shoot vindt plaats bij jou thuis of op een (buiten)locatie naar keuze.

De zwangerschap fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur.

395,- (incl. btw)

Uitgebreid

Boek jouw fotoshoot

Inclusief reiskosten.

Vóór de fotoshoot ontvang je een stijlgids met kleding- en kleurtips.

Binnen 4 weken ontvang je 15 hoge resolutie foto’s via een persoonlijke online fotogalerij.

De shoot vindt plaats bij jou thuis of op een (buiten)locatie naar keuze.

De zwangerschap fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur.

325,- (incl. btw)

Basis

Wanneer je een zwangerschap fotoshoot wilt boeken, heb je de keuze om te kiezen tussen twee pakketten:

Wat je kunt verwachten van een zwangerschap fotoshoot

What to expect

De betaling dient 1 dag vóór de fotoshoot binnen te zijn.

De foto’s die ik tijdens de fotoshoot maak gebruik ik voor mijn website en sociale media. Mocht je dit niet willen, geef het dan door bij de boeking.

Een zwangerschap fotoshoot is steeds inclusief reiskosten.

Een zwangerschap fotoshoot is exclusief locatiekosten zoals een binnenstudio of hotelkamer.

Handig om te weten

Portfolio zwangerschap fotoshoot

- Sanne

Wat een getalenteerde en lieve fotografe! Ze stelt je echt op je gemak. Ze maakte van mij en mijn baby prachtige foto's die zacht, authentiek en liefdevol ogen.
Zo blij mee!

Ze maakte van mij en mijn baby prachtige foto's die zacht, authentiek en liefdevol ogen

- Hjalmar

We hebben inmiddels twee zwangerschapsshoots & een newborn shoot gedaan, en alledrie de ervaringen waren fantastisch! We kregen de shoots heel snel opgeleverd en het zag er fantastisch uit. De prijzen zijn meer dan redelijk.
De foto’s zijn ons ontzettend dierbaar. Heel erg bedankt lieve Hadassah!

De foto's zijn ons ontzettend dierbaar. Heel erg bedankt lieve Hadassah!

- Ella

Wij hebben een newbornshoot cadeau gekregen bij Hadassah en zijn enorm blij met zowel hoe de shoot gegaan is als het resultaat. Hele fijne omgang. Wij voelden ons echt op ons gemak. De foto's zijn prachtig en heel natuurlijk. We zijn enorm blij met het mooie resultaat!

We zijn enorm blij met zowel hoe de shoot gegaan is als het resultaat

- Marloes

Een hele leuke meid, ze is heel relaxed, rustig en luistert goed naar jouw wensen. De foto's zijn erg leuk geworden, echt waardevol om zulke foto's te hebben. Ik vond het heel prettig om met haar te werken.

De foto's zijn erg leuk geworden, echt waardevol om zulke foto's te hebben

Boek jouw fotoshoot

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met alle foto’s. Ik bewerk de foto’s met liefde en zorgvuldigheid na voor het mooiste resultaat.

Binnen 4 weken ontvang je de foto’s via een persoonlijke online fotogalerij waar je direct de foto’s kunt delen en downloaden. Het is een mix van kleurenfoto’s en zwart-witfoto’s voor een totaalbeleving.

Heb je gekozen voor het basispakket en wil je toch meer foto’s? Je kunt meer foto’s uitkiezen tegen een meerprijs.

3. Na de fotoshoot


De zwangerschap fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur, maar ik neem altijd de tijd. Ik beweeg met je mee en ik schenk je de ruimte om jezelf te zijn.

Als fotograaf vind ik het belangrijk om persoonlijke foto’s te maken en daarom zijn mijn fotoshoots vaak creatief. Denk bijvoorbeeld aan een andere invalshoek of een andere pose dan gewoonlijk, maar we doen niets wat jij niet wilt.

Tijdens de fotoshoot leg ik jou, je zwangere buik en eventueel je partner vast op een (buiten)locatie naar keuze.

2. De zwangerschap fotoshoot 

Boek jouw fotoshoot

Misschien voel jij je niet altijd even fijn of mooi tijdens je zwangerschap, maar het is zo waardevol om deze periode te vereeuwigen met een zwangerschap fotoshoot. Ik laat jouw mooiste kanten naar voren komen, zodat jij je trots en krachtig voelt! Je kunt direct een datum prikken in mijn agenda.

Voor de fotoshoot stuur ik een vragenlijst om je beter te leren kennen. Ook ontvang je een brochure en stijlgids met meer informatie.

Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur me een berichtje.


1.Voor de fotoshoot


Ontvang de brochure

De liefde, de lachjes, het schattige handje dat mama vasthoudt … een newbornshoot zit vol geluksmomenten. Geluksmomenten die je het liefst in een doosje wilt doen om ze voor altijd te bewaren.

Nu ik zelf moeder ben, kijk ik anders naar deze fotoshoot. Ik weet wat voor foto’s ik graag zou willen en dit neem ik mee. Ook weet ik hoe onzeker en onwennig de eerste periode kan zijn en daarom neem ik de tijd. Ik heb geen haast, we volgen het tempo van jullie kindje.

Newbornshoot

Boek jouw fotoshoot snel en makkelijk door direct een datum te prikken in mijn agenda. Wil jij een zwangerschap fotoshoot en een newbornshoot boeken? Geef dan de datum door voor de zwangerschap fotoshoot en dan plannen we de newbornshoot op een later moment.

Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur me een berichtje.

Boek jouw zwangerschap fotoshoot en/of newbornshoot 

Veelgestelde vragen

Meestal duurt een zwangerschap fotoshoot of newbornshoot 1,5 uur. Geen haast, we nemen de tijd voor de mooiste foto’s!

Tijdens een zwangerschap fotoshoot sta jij met je zwangere buik centraal. We zoeken de mooiste plekjes en poses op voor het mooiste resultaat. Omdat ik je van tevoren al heb leren kennen, heb ik een goed beeld van de foto’s en invalshoeken die bij jou passen. Zo worden de foto’s persoonlijk en zitten ze vol gevoel!

Tijdens een newbornshoot leg ik jullie kindje en jullie samen vast. We laten ons leiden door het ritme van de baby, waardoor er genoeg tijd is voor verzorging. Ik leg alle lieve details vast en daarnaast vang ik jullie emotie, zodat deze periode jullie voor altijd bijblijft. Een newbornshoot is bijzonder wanneer je kindje een paar weken oud is, maar het is net zo leuk als ie 6 maanden is!

Dit bespreek ik graag met jou. Samen zoeken we een locatie die past bij jou en de fotoshoot die jij voor ogen hebt. Denk aan het strand, een open plek in het bos, een daglichtstudio of fijn in je eigen huis. Ik heb al op mooie plekken mogen fotograferen en ik deel ze graag met jou! 

Helaas is het niet altijd mooi weer. We verplaatsen de fotoshoot wanneer er regen en/of storm is voorspeld.

Is het bewolkt? Dan kan de fotoshoot gewoon doorgaan. Ik hou het weer altijd goed in de gaten en mocht er slecht weer zijn voorspeld, dan hebben we ongeveer een week van tevoren contact. 

Ik wil jou vastleggen, zoals je bent. Daarom is mijn fotografiestijl persoonlijk, puur en ongedwongen. Ik bewerk de foto’s zorgvuldig na, maar ik maak geen grote veranderingen. De kleuren blijven hetzelfde, want hoe het is, is al mooi genoeg! Op deze manier worden de foto’s, en de herinnering, tijdloos.

Ben je benieuwd? Bekijk de geluksmomenten die ik al heb mogen vastleggen.

Ik maak altijd een mix. Sommige momenten zijn mooier in kleur, andere momenten komen meer tot leven in zwart-wit.

De kleding die we dragen zegt veel over wie we zijn en daarom raad ik je aan om vooral iets aan te trekken waar jij je prettig in voelt.

Wel wil ik meegeven dat een fotoshoot een speciaal moment is en daarom is het waardevol om goed na te denken over je outfit. Om je op weg te helpen deel ik voor de fotoshoot een stijlgids met allerlei kleding- en kleurtips. Ik heb geen client closet.

Binnen 4 weken ontvang je de foto’s via een persoonlijke online fotogalerij. Hier kunnen jullie alles direct bekijken, delen en downloaden. 

Een dag vóór de fotoshoot moet de betaling binnen zijn.

Heb je gekozen voor het basispakket en wil je toch meer foto’s ontvangen? Het is mogelijk om extra foto’s te bestellen. Hiervoor maak ik een factuur en na betaling krijg je ook toegang tot deze foto’s.

Ik ga natuurlijk niemand dwingen om op de foto te gaan. Vaak vinden kinderen het spannend en willen ze niet poseren en dat is helemaal oké. Als fotograaf werk ik vaak met kinderen en ik weet hoe ik ze op hun gemak kan stellen. We gaan lekker spelen en op avontuur en tussendoor maak ik de foto’s. Zo leg ik jullie vast zoals jullie zijn voor het mooiste resultaat!

Jullie hebben een datum geboekt, maar als jullie door overmacht niet kunnen komen bespreken we samen de mogelijkheden.Volg mijn verhaal

@hadassahfotografeert

Hi! Ik ben Hadassah en als portretfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Leiden vang ik jouw geluksmomenten van nu. We drukken de pauzeknop in om even stil te staan bij al het moois in jouw leven!

Sluit menu