Meer informatie

Een fotoshoot kan best spannend zijn, zeker met kinderen. Want wat als de kinderen niet meewerken of op de foto willen? Geen zorgen, het komt helemaal goed! De gezin fotoshoot kun je zien als een gezellig uitje. 

Wanneer we samen op pad gaan stel ik jullie op je gemak en tussendoor geef ik tips, maar ik laat jullie vooral jezelf zijn! Er is genoeg tijd en ruimte om te spelen, te ravotten, te knuffelen en te genieten. Tussendoor leg ik alle mooie momenten vast en vang ik jullie liefde en connectie; het vasthouden van jouw hand, de spontane lach, de lieve knuffel. 

We maken er een gezellig uitje van

Gezin fotoshoot

Boek gezin fotoshoot

Inclusief reiskosten.

Vóór de fotoshoot ontvangen jullie een stijlgids met kleding- en kleurtips.

Jullie krijgen een linnen fotoalbum van 15x15 cm t.w.v. 75,-. Voor elk fotoalbum plant ik een boom bij Trees for All.


Binnen 4 weken ontvangen jullie alle hoge resolutie foto’s (minimaal 40) via een persoonlijke online fotogalerij.

De shoot vindt plaats bij jullie thuis of op een (buiten)locatie naar keuze.

Een gezin fotoshoot van ongeveer 1,5 uur.

395,- (incl. btw)

Uitgebreid

Boek gezin fotoshoot

Inclusief reiskosten.

Vóór de fotoshoot ontvangen jullie een stijlgids met kleding- en kleurtips.

Binnen 4 weken ontvangen jullie 15 hoge resolutie foto’s via een persoonlijke online fotogalerij.

De shoot vindt plaats bij jullie thuis of op een (buiten)locatie naar keuze.

Een gezin fotoshoot van ongeveer 1,5 uur.

325,- (incl. btw)

Basis

Wanneer jullie een gezin fotoshoot willen boeken, hebben jullie de keuze om te kiezen tussen twee pakketten:

Wat je kan verwachten van een gezin fotoshoot

What to expect

De betaling dient 1 dag vóór de fotoshoot binnen te zijn.

De foto’s die ik tijdens de fotoshoot maak gebruik ik voor mijn website en sociale media. Mocht je dit niet willen, geef het dan door bij de boeking.

Een gezin fotoshoot is steeds inclusief reiskosten.

De gezin fotoshoot is bedoeld voor maximaal 5 personen. Voor elke persoon extra vraag ik een meerprijs van 50,-.

Handig om te weten

Portfolio gezin fotoshoot

- Elisa

Hadassah absoluut blinkt uit in haar werk.
Ze heeft onze zoon, ons gezin en onze families prachtig vastgelegd. Van harte aanbevolen! De communicatie, geleverde kwaliteit van producten en empathie van de fotograaf zijn top.

Ze heeft onze zoon, ons gezin en onze families prachtig vastgelegd 

- Magali

Hele fijne fotografe, het is niet moeilijk om je bij haar op je gemak te voelen. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt, waar we met veel plezier naar kijken!

Het is niet moeilijk om je bij Hadassah op je gemak te voelen

- Ella

Met onze familie hebben we een hele fijne shoot gehad met Hadassah. Ze nam de tijd voor ons en had oog voor mooie plekken in de natuur.
Het resultaat van de foto's is prachtig!

Het resultaat van de foto's is prachtig!

- Esther

Hadassah is rustig en luistert heel goed naar wat je graag terug wilt zien op de foto's. Heel lief ook voor ons 1-jarig dochtertje die wat angstig was voor de fotocamera.
We raden haar zeker aan!

Heel lief ook voor ons 1-jarig dochtertje die wat angstig was voor de fotocamera 

Boek gezin fotoshoot

Na de gezellige fotoshoot ga ik aan de slag met alle foto’s. Ik bewerk de foto’s met liefde en zorgvuldigheid na voor het mooiste resultaat.

Binnen 4 weken ontvangen jullie de foto’s via een persoonlijke online fotogalerij waar jullie de foto’s direct kunnen delen en downloaden. Het is een mix van kleurenfoto’s en zwart-witfoto’s voor een totaalbeleving.

Hebben jullie gekozen voor het basispakket en willen jullie toch meer foto’s? Jullie kunnen meer foto’s uitkiezen tegen een meerprijs.


3. Na de fotoshoot


De gezin fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur, maar ik neem altijd de tijd. Ik beweeg met jullie mee en ik schenk jullie de ruimte om jezelf te zijn. Willen de kinderen even niet op de foto? Dan leg ik jullie samen vast. Vinden jullie een fotoshoot spannend? Ik help jullie op weg met tips tussendoor.

Voor mij is het belangrijk dat jullie het naar je zin hebben en genieten! 


2. De gezin fotoshoot 

Boek gezin fotoshoot

Hebben jullie interesse in een fotoshoot met het gezin? Leuk! Jullie kunnen direct een datum prikken in mijn agenda.

Voor de fotoshoot stuur ik een vragenlijst om jullie beter te leren kennen. Ook ontvangen jullie een brochure en stijlgids met meer informatie.

Hebben jullie een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur me een berichtje!

1.Voor de fotoshoot


Boek jouw gezin fotoshoot snel en makkelijk door direct een datum te prikken in mijn agenda. 

Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur me een berichtje.

Boek jouw fotoshoot met het gezin

Veelgestelde vragen

Meestal duurt een gezin fotoshoot 1,5 uur. Geen haast, we nemen de tijd voor de mooiste foto’s!

Wanneer we hebben afgesproken op een buitenlocatie gaan we met z’n allen lekker wandelen en plezier maken. Van takken zoeken tot kuilen graven; alles kan en mag. Terwijl jullie genieten van deze dag met jullie kinderen, ren ik om jullie heen om pure en ongedwongen foto’s te maken. Tijdens de gezin fotoshoot breng ik jullie samen en apart in beeld op verschillende manieren, zodat jullie diverse foto’s ontvangen. 

Dit bespreek ik graag met jullie. Samen zoeken we een locatie die past bij jullie als gezin. Denk aan het strand, een bos in de buurt of bij jullie thuis. Als fotograaf ben ik al op allerlei mooie plekjes geweest en deze deel ik graag met jullie!

Helaas is het niet altijd mooi weer. We verplaatsen de fotoshoot wanneer er regen en/of storm is voorspeld.

Is het bewolkt? Dan kan de fotoshoot gewoon doorgaan. Ik hou het weer altijd goed in de gaten en mocht er slecht weer zijn voorspeld, dan hebben we ongeveer een week van tevoren contact. 

Ik wil jullie als gezin vastleggen, zoals jullie zijn. Daarom is mijn fotografiestijl persoonlijk, puur en ongedwongen. Ik bewerk de foto’s zorgvuldig na, maar ik maak geen grote veranderingen. De kleuren blijven hetzelfde, want hoe het is, is al mooi genoeg! Op deze manier worden de foto’s, en de herinnering, tijdloos.

Ben je benieuwd? Bekijk de geluksmomenten die ik al heb mogen vastleggen.

Ik maak altijd een mix. Sommige momenten zijn mooier in kleur, andere momenten komen meer tot leven in zwart-wit.

De kleding die we dragen zegt veel over wie we zijn en daarom raad ik je aan om vooral iets aan te trekken waar jij je prettig in voelt.

Wel wil ik meegeven dat een fotoshoot een speciaal moment is en daarom is het waardevol om goed na te denken over je outfit. Om jullie op weg te helpen deel ik voor de fotoshoot een stijlgids met allerlei kleding- en kleurtips. Ik heb geen client closet.

Binnen 4 weken ontvangen jullie de foto’s via een persoonlijke online fotogalerij. Hier kunnen jullie alles direct bekijken, delen en downloaden. 

Een dag vóór de fotoshoot moet de betaling binnen zijn.

Hebben jullie gekozen voor het basispakket en willen jullie toch meer foto’s ontvangen? Het is mogelijk om extra foto’s te bestellen. Hiervoor maak ik een factuur en na betaling krijgen jullie ook toegang tot deze foto’s.

Ik ga natuurlijk niemand dwingen om op de foto te gaan. Vaak vinden kinderen het spannend en willen ze niet poseren en dat is helemaal oké. Als fotograaf werk ik vaak met kinderen en ik weet hoe ik ze op hun gemak kan stellen. We gaan lekker spelen en op avontuur en tussendoor maak ik de foto’s. Zo leg ik jullie vast zoals jullie zijn voor het mooiste resultaat!

Jullie hebben een datum geboekt, maar als jullie door overmacht niet kunnen komen bespreken we samen de mogelijkheden.Volg mijn verhaal

@hadassahfotografeert

Hi! Ik ben Hadassah en als portretfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Leiden vang ik jouw geluksmomenten van nu. We drukken de pauzeknop in om even stil te staan bij al het moois in jouw leven!

Sluit menu