lees de blog

Zwangerschapsshoot Katwijk

Zwangerschap

Blog

Zwangere moeder loopt naast de zee

Vanuit Nuenen kwam Aniek laatst met haar man Ivo en zoontje Keen en dochtertje Nova naar Leiden toe. Voor een dagje op het strand. Zij hadden een hotel geboekt in Leiden zodat we in de ochtend meteen naar het strand konden. Het was de bedoeling dat ik hen zou vastleggen op het strand. Aniek is in verwachting van hun derde kindje! 

Het lieve gezin van Aniek zag er onwijs knap uit en waren helemaal klaar voor de shoot! We hebben eerst met zijn vieren geposeerde foto’s gemaakt zodat dat klaar was en we daarna lekker door konden naar de spontane en liefdevolle foto’s! We hebben rustig de tijd genomen om de kinderen hun gang te laten gaan. Terwijl zij water aan het halen waren en schelpen aan het zoeken waren konden Ivo en Aniek ook even samen op de foto. Het is zo waardevol om die foto’s ook te hebben vooral als je beide druk bezig bent met de kinderen.

Keen en Nova hadden daarom alle tijd om lekker bezig te zijn en ook dit heb ik kunnen vast leggen. Terwijl zij wegrende van de zee of aan het tekenen waren in het zand kon ik ongezien hen fotograferen. Voor kinderen is dit vaak veel leuker dan de geposeerde foto’s waar ze vaak niet op zitten te wachten. Toen papa en mama vervolgens mee gingen naar de zee was niets meer te gek. Nova rende zo tot haar middel de zee in en uiteindelijk ging iedereen weg met natte voeten en natte kleren!

Met mama wilde ze wel even knuffelen voor de foto maar papa mocht hard aan het werk en daar wilde ze vooral heerlijk mee spelen. Het is zo waardevol om deze momenten vast te leggen nu ze nog met zijn vieren zijn. Wanneer zij straks met zijn vijven zijn kunnen ze terug kijken op een mooie herinnering aan een dagje op het strand.

Gezinnetje zit op het strand

Gezinsknuffel met zijn vierenPapa en mama kietelen dochtertje en zoon

Zusje en broertje houden buik mama vast

Gezinsfoto op het strandGezinnetje wandelt over het strand

Broertje en zusje spelen op het strandZoontje knuffelt zwangere buik

Moeder en dochter knuffelen Moeder poseert op het strand met zwangere buik

Zwangere vrouw op het strandPapa en zwangere mama poseren op het strand

Papa met dochter in nek zwart witPapa speelt met kinderen op het strandPapa speelt op het strand met zijn kinderenBroer en zusje knuffelen papa zwart witJongetje rent weg van de zeebroertje en zusje spelen bij de zeeZwangere vrouw staat in de zeeZwangere buikGezinnetje staat bij de zeeZwangere vrouw en man dansen op het strandZwangere vrouw in de zee zwart witZwangere vrouw in de zeeZwangere moeder met dochter bij de zee

Neem contact op

Knuffelen met je gezin, de verliefde blik van je partner, het eerste lachje van jullie kindje, zwanger zijn ... als fotograaf leg ik graag jouw geluksmomenten vast om ze te vereeuwigen! Neem vrijblijvend contact met me op.

Het leven zit vol geluksmomenten

Get in touch

Volg mijn verhaal

@hadassahfotografeert

Hi! Ik ben Hadassah en als portretfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Leiden vang ik jouw geluksmomenten van nu. We drukken de pauzeknop in om even stil te staan bij al het moois in jouw leven!

Sluit menu