Meer informatie

Kwetsbaar, puur, misschien een beetje onzeker of ongemakkelijk, maar volledig jou! Tijdens een portret fotoshoot of boudoir fotoshoot sta jij als vrouw centraal en breng ik al jouw unieke kanten in beeld. Omdat het een-op-een is, ik je soms vraag om recht in de camera te kijken of omdat je in lingerie staat of naakt bent, kan deze fotoshoot best wel spannend voelen. Maar geen zorgen! We nemen de tijd en samen werken we ernaartoe dat jij je helemaal op je gemak voelt, jezelf kunt zijn en geniet. Dat is het belangrijkste!

Het is zo waardevol om jezelf vast te leggen, want je bent prachtig zoals je nu bent en dit moment komt nooit meer terug!


Jij als vrouw staat centraal

Portret & boudoir fotoshoot

Vraag fotoshoot aan

Inclusief reiskosten.

Je ontvangt een stijlgids met kleding- en kleurtips.

Je krijgt een linnen fotoalbum van 15x15 cm t.w.v. 75,-. Voor elk fotoalbum plant ik een boom bij Trees for All.


Binnen 4 weken ontvang je alle hoge resolutie foto’s (minimaal 40) via een persoonlijke online fotogalerij.

Vóór de fotoshoot maken we even kennis via Zoom en bespreken we jouw wensen.

De shoot vindt plaats bij jou thuis of op een (buiten)locatie naar keuze.

Een portret- of boudoirshoot van ongeveer 1,5 uur.

395,- (incl. btw)

Uitgebreid

Vraag fotoshoot aan

Inclusief reiskosten.

Je ontvangt een stijlgids met kleding- en kleurtips.

Vóór de fotoshoot maken we even kennis via Zoom en bespreken we jouw wensen.

Binnen 4 weken ontvang je 15 hoge resolutie foto’s via een persoonlijke online fotogalerij.

De shoot vindt plaats bij jou thuis of op een (buiten)locatie naar keuze.

Een portret- of boudoirshoot van ongeveer 1,5 uur.

325,- (incl. btw)

Basis

Wanneer je een portret of boudoir fotoshoot wilt boeken, heb je de keuze om te kiezen tussen twee pakketten:

Wat je kunt verwachten van een portret of boudoir fotoshoot

What to expect

De betaling dient 1 dag vóór de fotoshoot binnen te zijn.

De foto’s die ik tijdens de fotoshoot maak gebruik ik voor mijn website en sociale media. Mocht je dit niet willen, geef het dan door bij de boeking.

De fotoshoot is steeds inclusief reiskosten.

Een portret- of boudoir fotoshoot is exclusief locatiekosten zoals een binnenstudio of hotelkamer.

Handig om te weten

Portfolio portret & boudoir fotoshoot

- Floor

Hadassah is een geweldige fotografe die met veel aandacht je shoot begeleidt. Je voelt je direct op je gemak en dat zie je terug op de foto’s! Zo puur, stralend, ze heeft wat mij betreft een prachtige stijl.
Dank je lieve Hadassah!

Je voelt je direct op je gemak en dat zie je terug op de foto’s!

- Eva Luna

Hadassah is een fantastische fotografe die oog heeft voor detail. Het shooten met haar was een fijne en comfortabel ervaring. Echt een aanrader om prachtige intieme foto's met haar vast te leggen.

Echt een aanrader om prachtige intieme foto's met haar vast te leggen

Ik heb al een aantal keer met Hadassah mogen samenwerken en het is altijd ontzettend fijn en gezellig. Hadassah is heel relaxt, lief en sociaal. Ook heeft ze brandingfoto's van mij gemaakt, waar ik erg blij mee ben! Zeker een aanrader!

 Het is altijd ontzettend fijn en gezellig

- Jippey Media

- Nina

Super leuke shoot gehad met Hadassah! Voor mij was het de eerste keer maar ze stelt je enorm op je gemak! Ze heeft een goed oog voor perspectief waardoor het resultaat echt heel gaaf is geworden! Ook haar nabewerking vind ik super tof. Zeker een aanrader!!

Voor mij was het de eerste keer maar ze stelt je enorm op je gemak! 

Plan kennismaking

Na deze bijzondere fotoshoot ga ik aan de slag met alle foto’s. Ik bewerk de foto’s met liefde en zorgvuldigheid na voor het mooiste resultaat.

Binnen 4 weken ontvang je de foto’s via een persoonlijke online fotogalerij waar je direct de foto’s kunt delen en downloaden. Het is een mix van kleurenfoto’s en zwart-witfoto’s voor een totaalbeleving.

Heb je gekozen voor het basispakket en wil je toch meer foto’s? Je kunt meer foto’s uitkiezen tegen een meerprijs.


3. Na de fotoshoot


De portret fotoshoot of boudoir fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur, maar ik neem altijd de tijd. Ik beweeg met je mee en ik schenk je de ruimte om jezelf te zijn.

Vaak begin ik met een aantal foto’s op afstand en langzaam kom ik dichterbij en breng ik al je prachtige kenmerken in beeld. Ook leg ik bewegingen vast, zoals de hand door je haren en je wapperende jurk. Tussendoor laat ik al wat foto’s zien, zodat je met een trots gevoel jezelf terugziet en denkt ‘wow, ben ik dat?!’.


2. De portret fotoshoot of boudoir fotoshoot


Plan kennismaking

Heb je interesse in een portret of boudoir fotoshoot? Geweldig! Het is een persoonlijke fotoshoot en daarom is het fijn om eerst even kennis te maken. Dit doen we via Zoom en kan je hier inplannen. Daarna kun je direct jouw portret of boudoir fotoshoot plannen in mijn agenda.

Vooraf stuur ik een vragenlijst om je beter te leren kennen en je ontvangt een brochure en stijlgids met meer informatie.

Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur me een berichtje.


1.Voor de fotoshoot


Voor een portret- en boudoir shoot vind ik het altijd fijn om kort even met elkaar kennis te maken. Op deze manier kunnen we alvast bespreken wat jij graag uit de shoot wilt halen en kun je alvast onzekerheden met mij bespreken zodat we tijdens de shoot de mooiste versie van jou kunnen neerzetten.


Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur me een berichtje.

Plan jouw kennismaking voor een portret- of boudoir fotoshoot

Veelgestelde vragen

Zeker! Als portretfotograaf doe ik ook branding fotoshoots.

Vooraf bespreken we de foto’s die je wilt ontvangen, zodat ik voor de juiste uitstraling kan zorgen en de foto’s passen bij jou en je bedrijf. Tijdens een branding shoot maak ik portretfoto’s, maar bijvoorbeeld ook foto’s van jou aan het werk en van je producten.

Meestal duurt een portret fotoshoot of boudoir fotoshoot 1,5 uur. Geen haast, we nemen de tijd voor de krachtigste foto’s!

Wanneer we hebben afgesproken op een buitenlocatie kunnen we een stukje wandelen en gaan we op zoek naar de mooiste plekjes. Tijdens de shoot kun je lekker jezelf zijn en dat kan best spannend voelen, want wat moet je precies doen? Ik help je op weg met tips en stel jou op je gemak. Je hoeft geen bepaalde poses te doen of wat dan ook, we doen waar jij zin in hebt en wat bij jóu past. Ik maak foto’s van veraf en dichtbij en tussendoor maak ik stils, bijvoorbeeld van je wapperende haren.

Dit bespreek ik graag met jou. Samen zoeken we een locatie die past bij jou en de fotoshoot die jij voor ogen hebt. Denk aan de duinen, een mooi bos of een (daglicht)studio. Als portret en boudoir fotograaf ben ik al op allerlei mooie plekken geweest en deze deel ik graag met jou!

Helaas is het niet altijd mooi weer. We verplaatsen de fotoshoot wanneer er regen en/of storm is voorspeld. Is het bewolkt? Dan kan de fotoshoot gewoon doorgaan. Ik hou het weer altijd goed in de gaten en mocht er slecht weer zijn voorspeld, dan hebben we ongeveer een week van tevoren contact. 

Ik wil jou vastleggen, zoals je bent. Daarom is mijn fotografiestijl persoonlijk, puur en ongedwongen. Ik bewerk de foto’s zorgvuldig na, maar ik maak geen grote veranderingen. De kleuren blijven hetzelfde, want hoe het is, is al mooi genoeg! Op deze manier worden de foto’s, en de herinnering, tijdloos. 

Ben je benieuwd? Bekijk de geluksmomenten die ik al heb mogen vastleggen.

Ik maak altijd een mix. Sommige momenten zijn mooier in kleur, andere momenten komen meer tot leven in zwart-wit.

De kleding die we dragen zegt veel over wie we zijn en daarom raad ik je aan om vooral iets aan te trekken waar jij je prettig in voelt.

Wel wil ik meegeven dat een fotoshoot een speciaal moment is en daarom is het waardevol om goed na te denken over je outfit. Om je op weg te helpen deel ik voor de fotoshoot een stijlgids met allerlei kleding- en kleurtips. Ik heb geen client closet.

Binnen 4 weken ontvang je de foto’s via een persoonlijke online fotogalerij. Hier kunnen jullie alles direct bekijken, delen en downloaden. 

Een dag vóór de fotoshoot moet de betaling binnen zijn.

Heb je gekozen voor het basispakket en wil je toch meer foto’s ontvangen? Het is mogelijk om extra foto’s te bestellen. Hiervoor maak ik een factuur en na betaling krijg je ook toegang tot deze foto’s.

Je hebt een datum geboekt, maar als je door overmacht niet kan komen bespreken we samen de mogelijkheden.Volg mijn verhaal

@hadassahfotografeert

Hi! Ik ben Hadassah en als portretfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Leiden vang ik jouw geluksmomenten van nu. We drukken de pauzeknop in om even stil te staan bij al het moois in jouw leven!

Sluit menu