geluksfotograaf

hadassaH

een tijger staat symbool voor geluk

Wil je meer van mijn leven zien? Swipe dan!

De grootste en kleinste geluksmomenten van anderen vastleggen. Dat vind ik een van de mooiste dingen die er bestaan. Ik vind het belangrijk om jou en je geliefden positieve en waardevolle herinneringen mee te geven.

Ik ben Hadassah, 29 jaar en geboren en getogen in Zeeland. Voor mijn studie ben ik verhuisd naar Leiden, waar ik nog steeds woon samen met mijn partner. Momenteel ben ik in verwachting van ons eerste kindje: een jongetje!
Ik heb een grote liefde voor het strand (hoe kan het ook anders als echte Zeeuwse) en ben dol op reizen. Maar thuiskomen is ook altijd weer heel fijn. Want ik ben namelijk dol op “huismus avonden” en zit dan het liefst met een kopje thee onder een dekentje op de bank met de kaarsjes gezellig aan. Het zal je dan ook niet verbazen dat de herfst en winter mijn favoriete seizoenen zijn. Wat tijdens mijn kinderjaren begonnen is met wegwerpcameraatjes en dozen vol foto’s, groeide uit tot het bedrijf dat ik nu heb. En wat voel ik mij dankbaar en blij dat dit gelukt is!

Tijdens een bruiloft kan ik intens geraakt worden door het geluk en de liefde van het bruidspaar. En tijdens een new born shoot verwonder ik me telkens weer over hoe wonderbaarlijk en kwetsbaar een pasgeboren kindje is. Het is zo bijzonder dat jullie deze speciale en persoonlijke momenten met mij willen delen. Ik wil precies die momenten vangen waarvan je wil dat ze bij je blijven, die je niet aan je voorbij wil laten gaan. Die je in een doosje wil doen en in je hart op wil bergen. Ik wil op jouw persoonlijke pauzeknop drukken, een rustpunt creëren in de snelheid waarin ons leven aan ons voorbijraast.

Als we samen op pad gaan, coach ik je en stel ik je op je gemak. Ook als je er eigenlijk helemaal niet van houdt om op de foto te gaan. Maar ik kan ook haast onzichtbaar aanwezig zijn om alle mooie momenten vast te leggen. Om zo net dat kneepje in haar hand, jouw hoofd op zijn schouder of die spontane lach vast te leggen. Ik wil de liefde en connectie vangen in beeld en jou vastleggen zoals je echt bent. In alle vormen.

Ik kijk ernaar uit om jouw mooiste geluksmomenten vast te leggen. Zodat je jouw bijzondere moment kunt blijven herbeleven en delen. Want wat je met liefde plant, raakt nooit uitgebloeid.

verlof

Hi! Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof, tot en met mei 2023. Wil je voor die periode daarna graag mooie herinneringen vastgelegd hebben? Neem dan contact met me op. Liefs, Hadassah