newborn

newborn

portfolio

swipe for more >

Louise Boonstoppel

De shoot met Hadassah was echt onwijs leuk! Hadassah is een super fijne en lieve fotograaf waarbij ik me echt op mijn gemak voelde. Ze neemt de tijd voor je en omdat ze zo'n fijne rust uitstraalt vergeet je ook heel snel alle zenuwen die je hebt als je voor de camera staat. Dankjewel Hadassah, ik ben superblij met de foto's van mijn zwangere buik!

paulien

Wij hebben een newbornshoot cadeau gekregen bij Hadassah en zijn enorm blij met zowel hoe de shoot gegaan is als het resultaat. Hadassah is heel rustig en fijn en heeft goede ideeën voor mooie foto's. Er wordt niet statig geposeerd, maar je wordt op een heel natuurlijke manier vastgelegd. Hele fijne omgang. Wij voelden ons echt op ons gemak. De foto's zijn prachtig en heel natuurlijk. We zijn enorm blij met het mooie resultaat!

kylie

Vorige week een shoot gehad bij Hadassah, ze heeft perfect gevoel in de foto's weten vast te leggen. Ze nam alle tijd, wij voelden ons op ons gemak en ze ging super leuk om met mijn zoontje. Het uiteindelijke resultaat kregen we al binnen één week toegestuurd. Kortom een echte aanrader! Hadassah, nogmaals super bedankt! Wij komen zeker nog eens speciaal naar Katwijk.

tanja & hilmar

We boekten Hadassah voor een zwangerschapsshoot. De communicatie vooraf verliep super soepel. We hebben een hele leuke middag gehad,
Hadassah is heel prettig in de omgang, en ze nam de regie over de shoot op een directieve maar heel ontspannen manier waardoor we de mooiste foto’s kregen! We zijn heel blij met het resultaat. Dank!

marloes

Wij hebben een newbornshoot gedaan via Hadassah.
Een hele leuke meid, ze is heel relaxed, rustig en luistert goed naar jouw wensen. De foto's zijn erg leuk geworden, echt waardevol om zulke foto's te hebben. We kregen al snel wat sneak previews doorgestuurd, en kregen alle foto's binnen 2 weken in goede kwaliteit. Ik vond het heel prettig om met haar te werken. Mocht ik nog een shoot willen laten doen, of iemand anders zoekt een fotograaf, dan denk ik zeker aan Hadassah!

anne & casper

Voor mijn verjaardag had ik van mijn man een fotoshoot gekregen bij Hadassah. We waren opzoek naar iemand die ons als gezin op de foto kon zetten, het liefste op het strand en het liefst zo natuurlijk mogelijk. Het contact met Hadassah is vanaf het begin af aan soepel verlopen, snelle reacties op berichtjes, ze was erg betrokken en benaderbaar. De shoot zelf was op een hele koude, maar mooie ochtend op het strand. Het moment zelf voelde heel ongedwongen, ik denk zelfs dat onze kinderen niet door hebben gehad dat ze op de foto zijn gezet. En dat maakte juist dat het resultaat zo mooi is geworden. De foto’s weerspiegelen ons als gezin, zoals we zijn, zonder dat het gemaakt of stijf geworden is. We kijken er met goede herinneringen op terug, de foto’s krijgen een mooie plek in onze woonkamer en we zijn zeker voornemend om op een ander moment Hadassah nog eens te vragen om foto’s van ons te maken.

RECENSIES

UPGRADES
Wil je én een zwangerschapsshoot en een newborn shoot? Dat kan! Dan ontvang je een hele fijne korting. Je betaalt slechts 715,- in plaats van 790,-. 

ZIJN JULLIE ENTHOUSIAST GEWORDEN? sTUUR MIJ EEN BERICHT!

CONTACT

Tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten.

Ik fotografeer gezinsshoot tot 5 personen. Elke persoon extra kost 75,-.

De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag bij het boeken van de shoot;

De factuur dient op de dag voor de geplande shoot datum betaald te zijn.
belangrijk!

  • 1,5 uur fotograferen bij jullie thuis of lekker in de natuur;
  • Inclusief 15 met liefde bewerkte beelden met mogelijkheid tot bijkopen;
  • Binnen vier weken alle foto’s in een online gallery;
  • 325,- incl BTW

  • 1,5 uur fotograferen bij jullie thuis of lekker in de natuur;
  • Inclusief alle (minimaal 40) met liefde bewerkte beelden;
  • Binnen vier weken alle foto’s in een online gallery;
  • Inclusief 15x15 linnen foto album twv 75,-;
  • Er wordt een boom geplant bij trees for all; en
  • 395,- incl BTW

zilver
goud

opsomming

Samen met je partner wandelend door de bossen, dansend door de bossen. Die laatste momentjes van jullie samen voor jullie liefde uitbreidt. Tijdens de zwangerschapsshoot vieren we de nieuwe vormen die jullie liefde aanneemt. 

zwanger

HOe ziet de shoot eruit?

Newborn

Die kleine teentjes en die zachte donshaartjes. Het perfecte wipneusje en de mooiste oortjes. Samen buiten wandelen met de kleine in de draagzak op zoek naar avonturen. Terwijl jullie samen jullie kindje nieuwe herinneringen maken, loop ik om jullie heen en leg jullie rituelen vast. 

Dansend over het strand, rennend door de bossen of liever veilig in je eigen huis. Genietend met elkaar en van de bijzondere momenten tussen jullie beweeg ik met jullie mee.

gezin

Vol verwachting en een kloppend hart lig je bij de verloskundige en zie je ineens een klein hartje kloppen. Alle avonturen die je hebt meegemaakt hebben geleid naar dit moment. Na prachtige levensjaren is het tijd voor een nieuw avontuur. 

De afgelopen jaren vervulde je meerdere rollen, die van dochter, zus, collega, vriendin en nu is het tijd om misschien wel één van de meest bijzondere rollen te gaan vervullen: die van moeder. 

Terwijl je door de foto’s gaat van de afgelopen jaren, voel je zachtjes een voetje schoppen aan de binnenkant van je buik. Je legt vol liefde je hand neer en voelt je verbonden met het kleine wezentje in je schoot. 

Die zoete geur van jullie pasgeboren kindje, de warmte van het handje op jouw hand en de brandende liefde van binnen.

Ik wil al deze momenten voor jullie vastleggen zodat je de kostbare tijd samen voor altijd kan vasthouden.

ga naar gezin

ga naar zwanger

oNTVANG NU DE gezin BROCHURE

mEER INFO?

Thank you!

We'll be in touch soon!