Verzend formulier

Bericht:

Hoe heb je mij gevonden?:

Telefoonnummer:

E-mailadres:*

Naam:*

Contactformulier

Liefs, Hadassah

Je bericht werd succesvol verzonden!

Ik probeer je berichtje zo snel mogelijk te beantwoorden. Je hoort van me!

Boek Jouw fotoshoot

Wil je even kennismaken en/of heb je een andere vraag? Vul onderstaand contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Let op: dit formulier is niet geschikt om een fotoshoot te boeken. Klik daarvoor op onderstaande knop!

Stuur me vrijblijvend een berichtje

Contact

Wat je met liefde plant, raakt nooit uitgebloeid

Veelgestelde vragen

Ik kom zelf uit de regio Leiden maar ben werkzaam in heel Nederland en ver daarbuiten.
Ik reis graag met jullie mee wanneer jullie plannen hebben om bijvoorbeeld in Italië, Schotland of Spanje te trouwen of te shooten.

Je kan eenvoudig een fotoshoot boeken via de boekingspagina. Selecteer het type shoot dat je wilt boeken en prik meteen jouw datum voor de shootdatum of het kennismakingsgesprek (in het geval van een portret- of boudoirshoot).

Wil je me inhuren als bruidsfotograaf? Neem dan een kijkje op deze pagina. 

De fotoshoot kan eigenlijk overal worden gehouden. We maken samen een plan. Is jullie favoriete plek de duinen dan gaan we lekker daarheen maar shoot je liever in een mooie daglichtstudio of hotel dan zoeken we een mooie ruimte daar!

We wonen in Nederland en het weer kan natuurlijk elke vijf minuten veranderen. Bij bewolking gaat de fotoshoot gewoon door maar als het echt te slecht is verplaatsen we naar een andere dag of zoeken we een mooie binnen ruimte. Dit doen we altijd in overleg! 

De foto's ontvang je binnen vier weken na de shoot datum. Je krijgt een mail met daarin een link naar de online galerij vanuit waar je de foto's kan downloaden.

De shoot dient uiterlijk de dag voor de shoot datum betaald te zijn. 

Jazeker! Ik heb mooie cadeaubonnen helemaal in de Hadassah Fotografeert stijl. Hier kun je een x bedrag kiezen en dat kun je cadeau geven. Neem contact op om je cadeaubon te bestellen!

Volg mijn verhaal

@hadassahfotografeert

Hi! Ik ben Hadassah en als portretfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Leiden vang ik jouw geluksmomenten van nu. We drukken de pauzeknop in om even stil te staan bij al het moois in jouw leven!

Sluit menu