bruiloft

Alles wat je van tevoren zorgvuldig hebt uitgezocht voor je bruiloft, komt vandaag eindelijk bij elkaar.

wedding

portfolio

swipe for more >

MARIJA & JOOST

We found Hadassah via theperfectweddig.NL and liked her website, personal introduction and the pics shown as examples. communication was super easy and Hadassah was trying to help us in choosing a location for our pictures and she was very interested in our wishes, which we didn’t really have. We just let her guide us a bit and do her job and we are very happy with the outcome. A big thank you!

JOOST & AYAL

Oh Hadassah! We zijn jou zo ongelofelijk dankbaar voor de foto's van onze mooie dag. Wat een prachtige herinnering! Ons eerste contact voelde gelijk goed en vertrouwd. Aanvankelijk waren we bang dat het misschien zou afleiden, zo'n rondlopende fotograaf tijdens de ceremonie, maar dat is ons (En wat we van anderen om ons heen hoorden) niet opgevallen! We vergaten de camera helemaal. Daardoor hebben we nu de mooiste, meest spontane trouwfoto's waar de liefde vanaf spat! Heel dierbaar en nogmaals dankjewel! 

JOYCE & LENNART

Hadassah is een ontzettend goede trouwfotograaf! Ze neemt van tevoren je wensen en voorbeelden met je door, heel fijn! Ze ziet zelf heel goed welke momenten ze mooi kan vastleggen, maar je merkt haast niet dat ze er is; dit is heel prettig! Hadassah is een onwijs lieve dame en we zouden haar zeker aanbevelen. 

JANITA & RUBEN

Onze bruiloft was 22 augustus 2020. Hadassah was de hele dag aanwezig en heeft prachtige foto's gemaakt! Hierdoor kunnen we extra lang nagenieten en herinneringen ophalen. Hadassah was erg meedenkend en gaf aanwijzingen waar nodig. Ze was rustig aanwezig en heeft mooie, ongedwongen momenten vast kunnen leggen zonder dat we dit merkten. We zijn super blij met het resultaat en raden iedereen aan Hadassah als fotograaf in te schakelen! 

JULIA & JELLE

Hadassah hebben wij op onze bruiloft ervaren als een lieve, rustige meid die oog heeft voor de mooie momenten. De foto's zijn heerlijk fris en hebben een heldere, vrolijke uitstraling. Dat alles doet ons genieten als we de herinneringen van de foto's weer naar boven halen. Je hebt mooi werk geleverd!

RECENSIES

opsomming

Een bruidsreportage is er vanaf € 1895 voor 6 uur fotografie.

ZIJN JULLIE ENTHOUSIAST GEWORDEN? sTUUR MIJ EEN BERICHT!

CONTACT

De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag bij het boeken van de shoot.

Let op; Bij bruiloften geldt een aanbetaling van € 250,- om de datum vast te laten leggen. Het restbedrag wordt uiterlijk in de week voor de bruiloft betaald.opsomming

Hiervoor krijgen jullie:
  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek;
  • Minimaal 250 met liefde uitgezochte en bewerkte bruidsfoto's 
  • Een preview binnen één week na jullie bruiloft;
  • Inclusief verlovingsshoot voorafgaand aan de bruiloft;
  • Een verrassingsalbum van 15x15 met 24 pagina's;
  • Er wordt een boom geplant bij trees for all; en
  • Online gallery & download.

Slapeloze nachten, je wordt ‘s ochtends gewekt door de voorpret van de dag. Je moeder maakt de laatste knoopjes van je jurk vast, je draait je om en kijkt in de spiegel en dan is het plots echt. 

Vanuit de veilige warmte van je kimono ga je naar de tintelende warmte van zijn armen. 

In de ochtend....

HOe ziet jouw mooiste dag eruit?

First Look

Je staat met je rug naar haar toe, zij tikt je op je schouder en dan ontmoeten haar ogen de jouwe. Zo vertrouwd en zo nieuw tegelijk. Alle spanning verdwijnt in jullie omhelzing. 

Net voor het feest echt losbarst hebben jullie een gestolen moment samen. Ik fotografeer de connectie tussen jullie en beweeg met jullie mee.

the shoot!

De Ceremonie

Samen met je vader loop je richting jouw toekomst, jouw blik kruist zijn blik en dan weet je het: hier heb je al die tijd naar toe geleefd. Naast elkaar, hand in hand wachtend tot het moment dat jullie dat ene woord mogen uitspreken.

De spanning van de ceremonie glijdt van jullie af. Al jullie geliefden verzamelen zich om jullie heen. Samen heffen jullie het glas om te proosten op jullie geluk en de liefde.

taart & toast

Diner & feest !

Tijd om de liefde te proeven! Al jullie favoriete lekkernijen staan op rijkelijk versierde tafels te wachten om gedeeld te worden. En voor je het weet wordt het diner een dansvloer. De muziek zwelt aan en het is tijd om helemaal los te gaan met al jullie geliefden.

Vandaag gaan jullie trouwen. Jullie liefde begon al veel eerder en nu zijn jullie samen op weg naar het volgende avontuur. Net zoals jullie voor elkaar gemaakt zijn, is deze dag speciaal voor jullie gemaakt. Van de kriebels in je buik tot de champagne op je tong. Van de lichtjes in je ogen over de binnenpretjes van gisteren tot de laatste muzieknoot van de avond valt. 

En jullie bruiloft wil je niet alleen met elkaar vieren maar ook met jullie geliefden. Samen met hen wordt jullie liefde krachtiger, en het feest compleet. De bemoedigende knuffel van je oma die een traantje wegpinkt, het grapje van je beste vriend om de spanning te doorbreken en de helpende hand van je vriendinnen. Op jullie dag zijn zij er voor jou, net zoals jij er voor hen bent. 

Het is precies die warmte die je jaren daarna nog zal voelen, alsof de jaren niet verstreken zijn. Ik wil al deze vormen van geluk voor jullie verzamelen in beelden die de tijd stopzetten. Tijdens de belangrijke momenten op jullie bruiloft en de spontane details sta ik als huwelijksfotograaf aan jullie zijde om alle liefde zichtbaar te maken. Zodat jullie alle ruimte hebben om de dag in jullie op te nemen. Voor nu, voor later, voor eeuwig.

oNTVANG NU DE TROUWBROCHURE

mEER INFO?

DANKJEWEL! wE HOUDEN CONTACT!