menu

De allereerste blog!

zelfportret fotograaf gooit confetti

Hi! Welkom op Hadassah Fotografeert. Super leuk dat je de moeite hebt genomen om op mijn website te komen kijken!  Vandaag op mijn 27ste verjaardag op de 27ste van mei staat hij eindelijk online! Zo tof dat jullie ook mijn blog komen lezen. Dit is de allereerste blog die ik ooit heb geschreven! Ik had nooit verwacht dat ik het type zou zijn om een eigen website/eigen bedrijf te hebben. Uiteraard kriebelde het altijd wel om meer met mijn fotografie te doen dan alleen dieren fotograferen, maar ik wist niet zo goed wat en in welke vorm.

Vorig jaar in januari heb ik bij ‘Renate Fotografie’  een newborn workshop gehad waar ik super enthousiast van werd. Ik wist toen meteen dat ik verder wilde met fotograferen en dan met name met het fotograferen van mensen. Ik heb vervolgens enorm veel gelezen en workshops gedaan, zoals een loveshoot bij Bertina van ‘Studio Silver Linings’. Daarna heb ik nog een mentorsessie gehad bij Louise van ‘Louise Boonstoppel fotografie en toen was ik (helemaal?) om. Zij heeft mij een schop onder mijn kont gegeven en toen wist ik dit wil ik gaan doen maar hoe?!

Ik ben terecht gekomen bij Melanie van ‘Happy Hazy’. Mijn mentor! Vanaf het eerste telefoontje wist ik dat met haar verder wilde. Ik wilde zo graag gaan starten om samen met haar te werken aan mijn bedrijf. Ik heb ontzettend veel van haar mogen leren en ze heeft veel geduld met mij gehad. Door haar heb ik mij op mijn eigen tempo – wel met af en toe een liefdevolle schop van haar onder mijn kont – kunnen ontwikkelen. Mega dankbaar!

Ik word zo gelukkig van jullie fotograferen en jullie verhaal te vertellen door middel van beelden. Hopelijk dat jullie door het zien van mijn website nog meer zin hebben om mij dit te laten doen!

Stiekem wilde ik even een paar lieve mensen in het zonnetje zetten die een mega bijdrage hebben geleverd aan mijn site buiten Melanie om! Het lijkt wel alsof ik een ‘bedankspeech’  heb geschreven voor het winnen van een Oscar haha.

Als eerste Lotte van ‘Studio.Loth’: zij heeft mijn logo ontworpen waar ik super blij mee ben. Ik had haar wat ideeën en kleuren gegeven en daarmee ging zij aan de slag. Het logo is iets geworden waar ik heel blij mee ben en waar de hele basis van mijn huisstijl op gebouwd is. Van de kleuren word ik gelukkig, omdat groen echt mijn favoriete kleur is. Het takje heeft (achteraf) een hele mooie betekenis. Mijn naam, Hadassah, is Hebreeuws en dat betekent mirte (van die kleine bloemetjes). De takjes met knopjes zijn exact hetzelfde als in mijn logo. Alsof het zo moest zijn!

Perry is met het logo verder gegaan en heeft mijn enorm geholpen met dingen als een visitekaartje, facturen en andere ‘papieren’ die horen bij mijn huisstijl! Mega lief en houd hem zeker in de gaten, want ik denk dat we nog veel van hem zullen gaan zien.

Ook mijn lieve nicht Michelle mag niet ontbreken in de lijst die mijn cookieverklaring en algemene voorwaarden heeft geschreven. We gaan nog uit eten hè als het weer mag ;)! Els mag zeker niet ontbreken, want zij heeft al mijn teksten honderd keer gelezen om alles goedlopend te maken en uiteraard Bregje die met een kritische blik heeft gekeken naar spelfoutjes!

Ik kan het niet maken om Sjoerd niet te noemen die ik af en toe ’s nachts wakker maakte om weer een idee voor mijn website te vertellen of overdag stoorde, omdat hij weer even moest helpen met een foto of weer moest luisteren naar mijn hersenspinsel.  Bedankt en sorry haha,  je hebt ontelbaar veel geduld en dat vind ik lief! Als allerlaatste mijn lieve ouders voor al hun steun en hulp.

Nou lieve, lieve mensen die mijn blog lezen en mijn website bekijken! Mega bedankt en ik hoop heel snel jullie voor mijn camera te mogen hebben om jullie verhaal te vertellen.

Liefs,

Hadassah

 

zelfportret fotograaf gooit confetti

zelfportret feest foto's fotograaf

zelfportret Fotograaf viert feest

zelfportret fotograaf met ballonnen

yes party gouden ballon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *